Schateiland Expeditie trainer

 

Als Schateiland Expeditie trainer ga ik 1 op 1 of in een groep op een creatieve manier op zoek naar de schatten (kwaliteiten) van het kind. Hiermee kijken we naar de wensen en struikelblokken die het kind heeft en hoe we de schatten kunnen inzetten om deze wensen en struikelblokken te helpen begrijpen en eventueel op te lossen. We werken hierbij aan het zelfbeeld van het kind. Hij komt op een creatieve manier tot inzichten zonder daar uren voor te moeten hebben gepraat. Het kind is lekker bezig met zijn handen en maakt zo een schatkaart van zijn binnenwereld. 

Deze werkwijze kan in een coaching traject plaatsvinden, maar ook als workshop met moeder/dochter of gezin. Kom samen tot mooie inzichten.

Workshops op aanvraag of houd de facebookpagina in de gaten.

- moeder met zoon van 10

Hij heeft mij verbaasd doen staan over hoe goed en duidelijk hij aan kon geven wat hij nodig had en hoe hij dat vorm ging geven, op het moment dat hij tegen iets aanliep waar hij enorm tegenop zag, mooi op te zien dat dit spel deze reacties kan oproepen, nogmaals bedankt, Wendy. Hij gaat de toekomst sterk tegemoet. -