Buiten Coaching

Buiten Coaching is heerlijk struinen door het bos of over het strand. Ondertussen praten we over van alles en nog wat, werken we aan het zelfvertrouwen, de motoriek, balans en ook de zintuigen en de creativiteit worden geprikkeld. Veel bewegen en gewoon in het moment zijn. Even je hoofd leeg maken. Onbewust en op een leuke vrije manier wordt er dus veel geleerd en ervaren. Wanneer we aan het zelfvertrouwen werken, doe we dit met behulp van emoties en kwaliteiten. 

Uit ervaring merk ik dat dit voor de kinderen en zeker ook voor mij een hele prettige manier is om te coachen. Sommige kinderen zeggen na afloop, we deden alleen maar spelletjes, maar ik haalde uit de spelletjes zoveel informatie, waar ik dan weer verder mee kan werken en waar ik de ouders dan van op de hoogte breng. 

 

Het buiten coachen kan 1 op 1, maar ook in kleine groepjes van maximaal 6 kinderen. Tijdens deze Gewoon Buiten Zijn uurtjes werken we aan het zelfvertrouwen in de groep, de samenwerking en andere kinderen, maar vooral maken we veel plezier.

De workshops duren anderhalf uur en kosten euro 7,50 p.p. bij minimaal 4 kinderen.